browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Irány Sukhothai

Posted by on 2013.Dec.25

Kihozott az állomásra a Tuktuk, proálltam volna jegyet venni a 0943-as expresszre de nem volt rá jegy! 🙁 Na nem baj ez is egy experience lesz: szemely vonattal menni! Az első érdekesség az az hogy a személyvonat 58THB az expressz több mint 400! Ekkora különbség elég durvának tűnik! 🙂
Viszont legalább lesz alkalmam olvasni végre és thai-ul tanulni!

The express without seat...

The express without seat…


Mértékegységekről: az üveges sör 630ml, most vettem egy coke-t az meg 450ml! Ki érti ezt… 🙂
Ilyet sem láttam még itt, a nyugodt Thai-okat soha nem láttam még veszekedni, ehhez képest itt a vasút állomáson egy nő meg egy pasi majdnem egymásnak estek, a végén a nő csak-csak felszállt egy Bankok felé menő vonatra de szépen üvöltöztek előtte és kerülgették egymást!
Sok sok békés kutya sétállgat és felszik mindenfelé állomás szerte! Néha egy szintén sétállgató szerzetes belerúg egybe, na ezt megint nem értem! 🙂
Waiting...

Waiting…


Az olvasásból nem lett semmi, állandó látnivaló volt. Hol a vonaton valamelyik utasra figyeltem, hol a tájat néztem, hol a kaja mindenféle formáját árusító hölgyek kurjongatásaira lettem figyelmes! Lop Buri-ban felszállt egy Holland-Német pár, Daphne&Christoffer, pont szembe ültek velem és végig dumáltuk az utat.
Food being served on the train

Food being served on the train


Rice fields over the eyesight

Rice fields over the eyesight


Phitsanulok-ban át kellett szálljunk buszra, a busz állomásig a tuk-tuk költséget így szépen el tudtuk osztani (fejenként 20). Sukhothaiban a busz állomáson két német lány is csatlakozott hozzánk így már 5-en ültünk be a tuk-tuk-ba (szegémy tuk-tuk…)
Tuk-tuk for 5! :)

Tuk-tuk for 5! 🙂

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

2 Responses to Irány Sukhothai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *