browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Good bye 2013@Hungary

Posted by on 2013.Dec.18

20131218-141441.jpg

Még egy óra és számomra vége a 2013-as évnek itthon. Ülök a reptéren sörrel és iPaddel a kezemben vegyes érzésekkel! Elmenni jó, kalandozni jó, ez most kaland lesz a javából, 28 nap távol, gyakorlatilag semmi tervezéssel, szervezéssel.
Sokminden történt idén amire nem szeretnék emlékezni, tudom azt is, hogy sokminden marad úgy ahogy hagytam míg hazaérek… Újult erővel tele motivációval fogok nekiállni a gólok elérésének (legalább is most ez a terv! 🙂 )
Nézem a pink repülőt az előtéren… Gondolok az utolsó telefon beszélgetésre… A szuper múlt hétvégére 2000m fölött, ahonnan látszot két 3000m feletti csúcs amit megmásztam… Ilyenkor picit sajnálom, hogy a most következő napok élményeit csak majd fotókról&filmről láthatják páran…
iPad van nálam, ha a blog motor&az internet úgy akarja akkor folyamatosan update-elem majd a “digitális naplómat” egyrészt, hogy szülőket, barátokat informáljam hollétemről másrészt pedig én is tudjam évek múlva merre is jártam!
Következik Cairo, szurkoljatok, hogy legyen wifi! 🙂

Website Pin Facebook Twitter Myspace Friendfeed Technorati del.icio.us Digg Google StumbleUpon Premium Responsive

2 Responses to Good bye 2013@Hungary

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *